marți, mai 12

Cutia cu ciudatenii

Din categoria Stiati ca:
- O boaba de strugure pusa intr-un pahar de sampanie se va plimba un timp nedefinit intre fundul paharului si suprafata lichidului (ca un pestisor pus pe sotii:)
-Ar fi nevoie de 1,2 milioane de tantari care sa te piste simultan pentru a-ti pierde tot sangele din organism (creepy.... si mai creepy daca te intrebi cine a avut curiozitatea sa faca acest calcul; eh?)
-Albinele pot mirosi cu genunchii (asta-mi aduce aminte de chestia cu imposibilitatea de a-ti linge cotul; heheh, asa-i ca ai vrut sa verifici?)
-Testoasele respira cu - uh... - popoul (lumea noastra e mult mai ciudata decat lumile alien din filmele SF, da' trebuie sa fii pasionat de biologie ca sa-ti dai seama de asta)
-70% din saracii de pe planeta sunt femei. Si cu asta urma sa inchei postarea, urmand sa caut cateva insule feministe in oceanul virtual unde sa-mi pansez ego-ul ranit. Candva, cand o sa beneficiez de o supradoza de nedreptati asumate , acumulate si constientizate(nu , nu vorbesc de hormoni si istericale, cititor misogin), o sa revin aici. Apropo, cum ar fi sa ne astepte un marxism al femeilor? Asa-i ca suna destul de plauzibil (citeste "necesitate istorica")?
Dar... am dat un click suplimentar (aici)
Si TREBUIE sa scriu si asta
- 50% of female polar bears also have a penis.
(pentru francofoni female polar bears = ursoaice polare si also have = mai au si ).
Nu aveam neaparata nevoie sa aflu asta
Dar pare sa fie amuzant.
In context...


Cutia in care am gasit toate aceastea se numeste Cunostinte de care nu avem nevoie. Click pe
GENERATE UNNECESSARY KNOWLEDGE .